Τα όνειρά σας

Πώς κάνουμε τα δικά σας όνειρα πραγματικότητα:

1. Το όνειρό μου είναι...

-Να προβάλω στο διαδίκτυο τη νεοσυσταθείσα ή ήδη υπάρχουσα επιχείρησή μου.
-Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), μέσω του οποίου θα πουλάω τα προϊόντα μου.
-Να έχω μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας θα κάνω γνωστή τη δουλειά μου (ως καλλιτέχνη μουσικού, ζωγράφου, κλπ).
-Να αποκτήσω μια πολύπλοκη διαδικτυακή εφαρμογή (web application) για κάποια εξειδικευμένη λειτουργία της ήδη ανεπτυγμένης επιχείρησής μου.

 

2. Συνάντηση με τους Dreamerz

     Το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του ονείρου σας είναι η συνάντηση με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Θα του πείτε λίγα λόγια για το τι είδους ιστοσελίδα θέλετε και για το πώς τη φαντάζεστε και εκείνος θα σας παρουσιάσει τις διαθέσιμες επιλογές και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο.
     Με άλλα λόγια, η ομάδα των Dreamerz είναι εδώ για να δώσει σχήμα και μορφή στο δικό σας όνειρο!

 

3. Προδιαγραφές και σχεδιασμός

      Σειρά έχει η υλοποίηση της δικής σας ιστοσελίδας. Η ομάδα του Dreamerz παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα του σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και τις χρησιμοποιεί για να πρωτοπορεί πάντα στις υπηρεσίες που θα σας προσφέρει όσον αφορά τόσο τις λειτουργίες όσο και την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.
     Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά έτοιμων προτύπων (templates) ή να δημιουργήσουμε μαζί από την αρχή μια μοναδική ιστοσελίδα.
     Θέλουμε το site σας, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει,να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, να είναι εύχρηστο και λειτουργικό για σας και τους επισκέπτες σας και παράλληλα η εμφάνισή του να αντανακλά πλήρως το προσωπικό σας γούστο και το προφίλ που θέλετε να περάσετε στους επισκέπτες/υποψήφιους πελάτες σας!

 

4. Υλοποίηση με Dreamz Engine

     Και τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε το puzzle! Χρησιμοποιώντας το δικό μας CMS,το DreamzEngine, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από την αρχή, μπορούμε να σας παρέχουμε πολύ ελαφριές ιστοσελίδες (δηλαδή με πολύ μικρούς χρόνους φόρτωσης), με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO).
     Το DreamzEngine© έχει επίσης τη δύναμη της Microsoft, καθώς είναι βασισμένο σε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της! Δεν έχετε παρά να δείτε τις επιδόσεις των ιστοσελίδων που έχουμε κατασκευάσει για να διαπιστώσετε και μόνοι σας όλα τα παραπάνω.

 

5. Εκπαίδευση & Συμβουλευτική

     Παρόλο που η ιστοσελίδα σας θα είναι πολύ εύχρηστη και απλή στη διαχείρισή της, η ομάδα Dreamerz θα είναι δίπλα σας στα πρώτα σας βήματα, για να σας μάθει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε προκειμένου να διαχειριστείτε το site σας.
     Επιπλέον, θα σας προσφέρουμε χρήσιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας για να προσελκύσετε νέους επισκέπτες και να συνεργαστείτε αποδοτικότερα με τους ήδη υπάρχοντες.

 

6. Διαφήμιση και προώθηση

     Μέσα από μια σειρά γνωστών/δοκιμασμένων αλλά και πρωτοποριακών μεθόδων, η συνεχώς καταρτιζόμενη ομάδα Dreamerz μπορεί να κάνει την ιστοσελίδα σας φιλική προς τις μηχανές αναζήτησεις και να τη γνωστοποιήσει στο κατάλληλα επιλεγμένο κοινό. Μελετάμε τους στόχους που έχουμε θέσει μαζί για το site σας σε συνάρτηση με τον υφιστάμενο ανταγωνισμό και εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές για να φέρουμε το site σας όσο το δυνατόν πιο ψηλά!
     Σκοπός μας είναι όχι μόνο να αυξηθεί η επισκεψιμότητά της σελίδας, αλλά να γίνει γνωστή στην πελατειακή βάση στην οποία στοχεύετε (target group), με αποτέλεσμα η αύξηση της επισκεψιμότητας να μετουσιώνεται σε αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά, κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε είναι: on-page και off-page SEO, Social Media Marketing, PPC Campaigns (π.χ. Google Ad Words)

     Όλα είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό διαδικτυακό ταξίδι! Τώρα έχετε στη διάθεσή σας μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα, προσαρμοσμένη απόλυτα στο γούστο, τις ανάγκες σας αλλά και τις απαιτήσεις του ανταγωνισμού που αντιμετωπίζετε στον κλάδο που έχετε επιλέξει.  
     Το όνειρό σας έχει πάρει σάρκα και οστά και είστε έτοιμοι να θερίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας!