Taromantis

Taromantis

Ο taromantis είναι μια ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της μελλοντολογίας.

Παρουσίαση taromantis

Aρχική σελίδα taromantis.gr (προβλέψεις ταρώ, αστρολογία, ονειροκρίτης)Τα ζώδια του μήνα-taromantis gr (Χρήστος Μάντης)Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων-Χρήστος Μάντης-taromantis.gr

O taromantis είναι η προσωπική ιστοσελίδα του Χρήστου Μάντη, ο οποίος ασχολείται με προβλέψεις ταρώ, την αστρολογία και την αριθμολογία. Στη σελίδα taromantis. gr μπορείτε να βρείτε εκτενή ονειροκρίτη, κείμενα σχετικά με την αστρολογία και πληροφορίες για τα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης που διοργανώνει κατά καιρούς ο Χρήστος Μάντης.

Το κυρίαρχο χρώμα δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το μπλε, το οποίο συμβολίζει την πνευματικότητα. Στις αποχρώσεις του μπλε κινούνται τόσο το λογότυπο (logo) όσο και το θέμα (theme) που φτιάξαμε γι'αυτήν την ιστοσελίδα.

Λογοτυπο (logo) και θέμα (theme) για την ιστοσελίδα taromantis.gr

H ιστοσελίδα διαθέτει επίσης ένα σύνθετο σύστημα σύνδεσης με το facebook, με σκοπό ο διαχειριστής να μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με τους συνδεδεμένους χρήστες. To σύστημα περιλαμβάνει login στην ιστοσελίδα μέσω facebook, δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης του τρόπου αλλά και του περιεχομένου που θα δημοσιευτεί στο facebook μέσω της ιστοσελίδας, πολλαπλό φιλτράρισμα των χρηστών στους οποίους θα γίνουν οι δημοσιεύσεις κλπ.
Όπως πάντα, η Dreamerz κάνει τα πολύπλοκα να μοιάζουν απλά. Το Dreamz Engine CMS δίνει τη δυνατότητα στον διαχειριστή να κάνει όλα τα παραπάνω μόνο με μερικά clicks και χωρίς προαπαιτούμενες γνώσεις Πληροφορικής.

Tέλος, o ταρωμάντης διαθέτει σελίδες οι οποίες λειτουργούν ως πίνακας περιεχομένων για τις υποσελίδες τους.
Ταρωμάντης- Κατηγορίες: Ζώδια του μήνα και Αστρολογία.

Στα αριστερά βλέπουμε μια λίστα εικονιδίων με τα σύμβολα των ζωδίων, όπου κάθε ζώδιο αντιπροσωπεύει μια υποσελίδα της κατηγορίας "Ζώδια του μήνα". Κάθε εικονίδιο συνοδεύεται από το όνομα του ζωδίου που αναπαρίσταται σε αυτό. Στα δεξιά βλέπουμε και πάλι μια λίστα εικονιδίων, οι οποίες όμως συνοδεύονται από μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου της σελίδας στην οποία αντιστοιχεί το κάθε εικονίδιο. Ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί με ευκολία στις σελίδες, διαλέγοντας που θέλει να μεταφερθεί στη συνέχεια και, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο, να οδηγηθεί στην υποσελίδα που επέλεξε.